רועי טל

רועי טל הינו השף והבעלים של המסעדנייה HOME MADE.
רועי טל למד סיים לימודים בתדמור, עשה סטאז'ים במסעדות מובילות בניו יורק והשלים את לימודיו בדרום מזרח אסייה עם התמחות במטבחים האסייתים.
במהלך השנים שימש כשף ומנהל של מספר מסעדות, והעביר סדנאות בישול.
את מסעדתו הראשונה "SUPA" פתח בתל אביב בגיל 22. לאחר מכן היה שף ובעלים של קייטרינג עם התמחות באירועי פינג פוד למגזר הפרטי והעסקי.  
הגעגוע למטבח הביתי הוביל אותו לחלום על מסעדנייה בה יהיה ניתן לסעוד ולקחת הביתה אוכל בריא וטעים לכל ימות השבוע.

רועי טל הגשים את חזונו ומשאלות ליבו בדמות HOME MADE

 
 
אוכל ביתי | אוכל מוכן | אוכל לראש השנה | אוכל מוכן לראש השנה | קייטרינג לראש השנה | קייטרינג לחג | אוכל מוכן לחג | תפריטים לראש השנהמתנת לידה | אוכל בייתי | אירוע בבית | דיאטות בריאות | אוכל לקחת הביתה | מתנה מקורית ליולדת | אוכל ליום שישי | חנות אוכל | אוכל לדיאטה | אוכל בריא  | אוכל מוכן לפסחאתרים אחרים | מפת אתר |אינסטגרם | מאמרים 
  
בניית אתרים dooble // נקסטרגט - קידום אתרים // עיצוב: שרון וזנה // צילומים: תמר טל, אנטולי מיכאלוב